რეცეპტის დამატება
შემწვარი ორაგული ნაღებისა და კარაქის სოუსში
ავტორი:
05 ნოემბერი 2019
0
შემწვარი ორაგული ნაღებისა და კარაქის სოუსში

როგორ მოვამზადოთ:

ინგრედიენტები:

შემწვარი ორაგული ნაღებისა და კარაქის სოუსში
დრო
25წთ
ულუფა
4
სირთულე
საშუალო
შეინახე
რეცეპტი
დაამატე შენი რეცეპტი

ინგრედიენტები
ორაგულის ფილე - 4 ნაჭერი
ზეითუნის ზეთი - შესაწვავად
კარაქი - 50 გ
ნიორი - 4-5 კბილი
ჩერი პომიდორი - 300 გ
ისპანახის ქორფა ფოთლები - 1 კონა
ნაღები - 1 ჭიქა
გახეხილი ყველი პარმეზანი - 1/2 ჭიქა
ოხრახუში
ბაზილიკი ან შაშკვლავი
ლიმონის წვენი
მარილი და პილპილი

მომზადების წესები
ორაგულის ფილე გაასუფთავეთ, გარეცხეთ, მოაყარეთ მარილი და პილპილი და შეწვით ზეითუნის ზეთში, რბილი მხიდან 6 წუთის განმავლობაში, კანის მხრიდან 2 წუთი.

ამოიღეთ ტაფიდან თევზი და იგივე ტაფაში, ჩააგდეთ კარაქი, გაადნეთ, დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ნიორი, შუაზე გაჭრილი პომიდორი ჩერი, ისპანახის ფოთლები, ნაღები, გახეხილი ყველი (სასურველია პარმეზანი) და თუშეთ საშუალო ცეცხლზე 3 წუთის განმავლობაში, დაუმატეთ დაჭრილი ორხარუში და ბაზილი (ან შაშკვლავი). ჩაალაგეთ თევზის ფილე მიღებულ სოუსში, დაუმატეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით და გააგძელეთ მოთუშვა კიდევ 3 წუთის განმავლობაში.

გადმოდგით კერძი ცეცხლიდან, მოასხით ლიმონის წვენი, მოაყარეთ კიდევ ქორფა ბაზილიკი და გემრიელად მიირთვით!
loading...
კომენტარის დამატება
რეგისტრაცია
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно